Inschrijven - Nieuwe leerling

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw kind zich bij ons thuis voelt. Als ouder wil je graag de sfeer proeven als je door de school loopt en zien en horen hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toegaat.

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding.
Op onze website en in onze schoolgids vindt u al veel informatie over onze school. Maar u kiest de juiste school voor uw kind natuurlijk niet alleen op basis van (digitale) informatie. U bent daarom van harte welkom om samen met uw kind een kijkje te nemen op onze school en in de groepen.

Tijdens het kennismakingsgesprek lopen we met u door de school en ziet u de kinderen met hun leerkrachten aan het werk. Daarnaast geven we een toelichting op onze visie en werkwijze en bieden wij u uiteraard de gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook kunnen wij u verder informeren over de aanmeldingsprocedure.

U kunt een afspraak maken met Ilja Bolhuis (directeur) per mail: directie@valkenheuvel.nl, telefonisch: 0343-536000 of gebruik onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 
Uw gegevens
Contactgegevens
Aanvullende informatie
reload
* Verplichte velden